Over ons

Robot implementatie met de focus op mensen

No1Robotics

Wij van No1robotics geloven in een toekomst waarin sociale robots deel uitmaken van ons dagelijks leven. We willen helpen om deze toekomst te definiëren en werken samen met ons team om het te realiseren. We trainen mensen in de gezondheidszorg, het onderwijs, de lokale overheid en de detailhandel om hun eerste stap te zetten in de toepassing van humanoïde robots in de werkruimte.

Samen ontwerpen en ontwikkelen we speciaal op maat gemaakte oplossingen voor robots en bewuste persoonlijkheden. We werken aan het maken van kunstmatige intelligentie voor verschillende robots terwijl ze op weg zijn om hun dromen werkelijkheid te laten worden en bewuste robots in het leven van mensen te brengen. Door ‘machine learning’ toe te passen op ons kunstmatige netwerk, zijn we in staat om uw persoonlijkheid toe te passen bij de robots. De toekomst begint vandaag.

We volgen nauwgezet alle nieuwe ontwikkelingen over de hele wereld en brengen de robots met het hoogste potentieel naar Europa. Eenvoudige en effectieve implementatie en gebruik staat centraal bij onze klantgerichtheid. Onze inspanningen leveren de best mogelijke service. Samen vinden we de perfecte ‘use case’ die past binnen uw bedrijf.

Onze werkwijze

$

Introductie Bijeenkomst Waarin we uw wensen bespreken

Waarin we uw wensen bespreken

$

Demonstratie

Als u geïnteresseerd bent nodigen we u uit voor een demonstratie

$

Functioneel ontwerp

Het implementatiedocument voorbereiden, op maat gemaakt voor uw behoeften

$

Installatie

Uw robot zal geïnstalleerd worden

$

Training

Uw personeel zal getraind worden

Vraag een demonstratie aan

We willen graag een robot aan u demonstreren op locatie. Schrijf ons een email of gebruik het contact formulier en wij laten van ons horen.

Waar No1Robotics voor staat

Impact creëren

Goede communicatie

Ontzorgen